Gem. Haarlem (Omgevingswet) 2021-02-01: Uitnodiging wijkraden Omgevingsvisie Haarlem donderdag 11 februari a.s. om 19.00 uur

Beste wijkraadvoorzitters en leden van de wijkraden van Haarlem,

Op 8 december jl. spraken wij elkaar in het kader van de Omgevingsvisie. Inmiddels ligt er een eerste schets Omgevingsvisie. Graag gaan wij daarover verder met u in gesprek op donderdag 11 februari van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Evenals de vorige keren is het onze intentie een zo interactief mogelijke sessie te organiseren. Een samenvatting van deze ‘Eerste Schets’ ontvangt u een paar dagen voor de bijeenkomst. U ontvangt dan ook de instructies voor het inloggen bij deze digitale bijeenkomst.

Bij het opstellen van de eerste schets hebben we gebruik gemaakt van uw inbreng in de vorige bijeenkomsten. Mede met behulp van uw inbreng hebben we richting gegeven aan de visie. Deze eerste schets is een volgende stap in het proces om tot een ontwerp Omgevingsvisie te komen. Graag presenteren wij de belangrijkste punten uit deze eerste schets. We horen graag van u of u zich herkent in de uitgangspunten en bespreken een aantal dilemma’s met u. De uitkomsten van de gesprekken nemen we mee bij het verder afmaken van de ontwerp Omgevingsvisie. De planning is om dit ontwerp eind maart/begin april af te ronden, waarna de ontwerp Omgevingsvisie ter visie gelegd zal worden.

We hopen dat u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn. Als u wilt deelnemen dan kunt u zich aanmelden via een reply op deze mail, of door een mail te sturen naar het emailadres omgevingswet@haarlem.nl

Alvast hartelijk dank en graag tot 11 februari!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Traudes

Haarlem Omgevingwet

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem