Gem. Haarlem (Economie, Cultuur, Duurzaamheid, Wonen) 2021-02-22: Versturen Transitievisie warmte – wie naar wie?

By 22 februari 2021 Berichten No Comments

Beste allen,

De opmerkingen/kritiek op de transitie visie warmte kunnen denk ik het beste via het inspraak traject. Dan zullen wij ook formeel antwoorden. Eventueel kan ik nog wel e.e.a. toelichten of vragen beantwoorden.

De 2.500,- euro subsidie is bedoeld voor collectieve zonnestroomdaken. Ik denk echter dat het aanleggen van een zonnestroominstallatie op een atletiekbaan mogelijk ook subsidiabel is. Het handigste is dan denk ik om als jullie de subsidie aanvragen.  Dan bespreek ik de aanvraag met mijn collega’s van het Subsidiebureau.

https://www.haarlem.nl/subsidie-collectieve-zonnestroom/ staat meer informatie over de regeling, en ook het aanvraagformulier.

Het ingevulde formulier kun je dan sturen naar subsidiebureau@haarlem.nl, met mij in de CC.

Met vriendelijke groet,

Sam de Guchteneire

Gemeente Haarlem – Afd. Economie, Cultuur, Duurzaamheid en Wonen (ECDW)

Team Duurzaamheid

Postbus 511, 2003 PB Haarlem

Bezoekadres Zijlpoort:

Gedempte Oude Gracht 2, 2011 GR Haarlem

Tel: 023-5113928

Mobiel: 06-39074924

e-mail: sdeguchteneire@haarlem.nl

Op vrijdag ben ik niet aanwezig

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem